Levering

DPD - bedrift
Varen blir sendt med Postnord, og blir utlevert direkte til din arbeidsplass. Det vil bli gitt beskjed per sms/mail når med forsendelsesnummer når varen blir sendt. Det avhenger av hvor du bor i landet, på hvor lang tid det tar før pakken kommer frem

Varebrev

Varen må være under 2 kg og kunne bli levert i din postkasse med avisbud. Dersom du ikke har postkasse, blir den lagt på dørmatten. Dette er da på egen risiko.

MyPack

Varen blir levert i nærmeste MyPack uthentingssted, og du må signere for utlevering. Det blir gitt beskjed på sms/mail at pakken er klar for henting.

Ikke hentet vare

Du har to ukers frist til å hente pakken. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postnords reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Vi sender faktura så snart alle varene er sendt deg. Fakturaen har 20 dagers betalingsfrist. Dersom faktura ikke blir betalt innen forfallsdato, blir sakene oversendt vårt inkassobyrå.

Informerer at varen tilhører Hjertevakten frem til den er betalt.

Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .